Kokonaispalvelu

SUUNNITTELUSTA RUISKUVALUTUOTTEEKSI - ASIAKKAALLE HELPPOA KOKONAISPALVELUA

Uuden muovituotteen suunnittelu on yleensä vuosia kestävä prosessi. Olemme kulkeneet asiakkaiden rinnalla useiden erilaisten tuotteiden elinkaaren suunnittelusta valmiiksi tuotteeksi. Näin olemme kartuttaneet entisestään materiaalitietämystä ja näkemystä tuotteen toimivan ja kauniin muotoilun sekä pakkauksen merkityksestä.

OIKEAT TEKIJÄT, OIKEAT MATERIAALIT, OIKEA MUOTO

Ympärillemme on syntynyt verkosto toimijoita, jotka tiedämme luotettaviksi. Pystymme suosittelemaan tuotteen luonteeseen sopivinta suunnittelijaa. Tuotannossamme syntyy paljon tuotteita keittiöön, joten elintarvikkeille vaadittava materiaalitietämys sekä materiaalin käyttö- ja lämmönkestävyys ovat vahvuuksiamme. Muotoilulla, väreillä ja materiaalivalinnoilla voidaan olennaisesti lisätä tuotteen toimivuutta ja esteettisyyttä, ja näin myös menekkiä kuluttajamarkkinoilla.

SOPIMUSVALMISTUS

SOPIMUSVALMISTUS SOVITUSSA AIKATAULUSSA

Sarjassa valmistettavien ruiskuvalutuotteiden toimittamisessa on kolme olennaista asiaa – oikea toimitusaika, oikea laatu ja oikea hinta. Automatisoitu tuotanto sekä motivoitunut ja laatuperusteisesti toimiva henkilöstö ovat vastauksemme toimitusaika- ja laatukysymyksiin. Järkevän hintapolitiikan peruskivenä toimivat hyvät suhteet raaka-ainetoimittajiin sekä tuotantolaitoksen sijainti omissa tiloissa Kontiolahdessa, Pohjois-Karjalassa. Sopimusvalmistusta olemme tehneet jo yli 19 vuotta.

THE STORY OF...THE BEGINNING.

"Useimmat alussa syntyneistä asiakassuhteista ovat jatkuneet näihin päiviin. Näemme sen arvokkaana kiitoksena työllemme. Yksi eniten valmistamiamme tuotteita lienee lähes jokaiselle suomalaiselle tuttu kardemummaputkilon tulppa, joita olemme tähän mennessä tehneet jo yli 35 miljoonaa kappaletta."

Koeajot

KOEAJOT RAAKA-AINEILLE JA MUOTEILLE

Perheyrityksenä olemme joustava ja nopea kumppani myös alkuvaiheen tuotesuunnittelussa tarvittaviin proto- ja testituotteiden valmistamiseen. Meillä on myös tahto ratkaista valmistuksellisia ongelmia ja löytää tuotteen kannalta paras mahdollinen ratkaisu materiaaliseokseen ja valmistustapaan. Koeajot niin luonnonkuitukomposiiteilla kuin perusmuoveilla ja uusilla materiaaleilla ovat arkipäivää. Ruiskuvalukonekantamme mahdollistaa myös hyvin erikokoisten tuotteiden valmistuksen ja koeajon.