Kareline® luonnonkuitukomposiitit

Kareline-materiaalit ovat tulevaisuuden valinta.

Luonnonkuiduilla lujitetut materiaalit on kehitetty ruiskuvaluun normaaleilla ruiskuvalukoneilla ja –muoteilla. Kareline-luonnonkuitukomposiittien vahvuuksia ovat mm.:

  • ainutlaatuinen ulkoasu ja kosketustuntuma
  • erinomaiset tekniset ominaisuudet, jotka antavat mm. muotoilulle uusia mahdollisuuksia
  • ympäristöystävällisyys ja kierrätettävyys

Lue lisää

 

Kupilka® eräastiat

Kupilka kädessäsi kantaa ikivanhaa perinnettä. Luontoa kunnioittava laadukas design ja uusi teknologia luovat yhdessä ympäristöystävällisen eräastian, luonnossa liikkujan parhaan kaverin.

Lue lisää

 

Kaarna® tarjoilualuset

Tarjoiluun, leikkaamiseen ja annosteluun

Kaarna® tarjoilualunen on aamiaispöydän suosikkiväline. Leikkaa isolla laudalla leivät ja sämpylät, lohko tomaatit, kurkut ja käytä lautaa myös leikkeleiden ja juustojen tarjoiluun. Kukin voi koota omalle pienelle Kaarnalle haluamansa leivän tai sämpylän napsimalla isolta tarjoilualuselta mieleiset täytteet. Säästät turhaa tiskiä, vettä ja vaivaa, sillä käytön jälkeen huuhtelu riittää. Halutessasi voit siirtää alusen myös konepesuun.

Lue lisää

Oksava USB-tikut

Positiivinen, informatiivinen ja ekologinen Oksava USB-muistitikku.

Voit lasermerkkauttaa yrityksesi nimen tai logon Oksavaan ja tallentaa muistitikulle esimerkiksi yrityksesi info-paketin.

Lue lisää

Kelarungot

Purettava ja uudelleenkäytettävä

Kelarunko on helppo purkaa ja koota sekä lukita lukitusrenkaalla. Kelarunkojen säilyttäminen ja kuljetus osina tai osiksi purettuina on ekologista ja edullista. Kelarunko on suomalainen Avainlipputuote joka soveltuu naruille, johdoille, langoille, köysille, ketjuille ja muille kelattaville materiaaleille.

Lue lisää