Plasthill Oy

Yritys

Plasthill Oy

aloitti toimintansa syksyllä 1996 Pyytivaaran metsäisellä rinteellä keskellä vaaramaisemaa luonnonmukaisilla ehdoilla. Alusta alkaen yritystoiminnan yksi tärkeimmistä arvoista on ollut avoimuus uusien toimintatapojen ja materiaalien käyttöönoton suhteen. ”Periaatteessa mikään ei ole mahdotonta…” on lähtökohtana asiakaslähtöisessä tuotesuunnittelussa, jossa pyritään yhdistämään tarkoituksenmukaisin materiaali, esteettinen ja toimiva tuotemuotoilu sekä ekologinen sarjavalmistus.

Ympäristöasioiden edelläkävijä

Yrityksen pihapiiri kertoo paljon yrityksen tavoitteista toimia luontevassa yhteydessä luontoon. Omien tuotteiden valmistajana on mahdollista vaikuttaa ekologisten materiaalien suosimiseen sekä uudenlaisten kestävää kehitystä edistävien biomateriaalien käyttöönottamiseen, ja toimia näin monella tavalla ympäristöarvojen edistäjänä ja edelläkävijänä. Niin ruiskuvaletut tuotteet kuin Kareline-luonnonkuitukomposiitit on valmistettu EKOenergialla.

Plasthill oli Suomen ensimmäinen yritys, joka käytti tuotannossaan Vihreää Sähköä. Yhtiö sai ensimmäisenä ympäristöystävällisen sähkön loppukäyttäjäyrityksenä oikeuden käyttää Suomen Luonnonsuojeluliiton EKOenergia-tunnusta eli silloista Norppa-merkkiä vuonna 1998.

Yritys

Ota yhteyttä